Derfor skal du bruge spejle i din indretning

Spejle er i dag langt mere end blot noget, der tjener et praktisk og funktionelt formål, og som vi bruger til at sætte håret og tjekke om tøjet passer. Spejle er nemlig blevet noget, som vi anvender aktivt i indretningen af vores hjem. Og det er der mange gode grunde til.

Få dine rum til at virke større med spejle

Spejle har bl.a. den egenskab, at de kan få rum til at virke større. Bor du i en lille lejlighed, kan du derfor med fordel gøre brug af spejle i din indretning, til at få rummene til at fremstå større. Du kan dog også sagtens bruge spejle i din indretning, selvom du ikke bor på få kvadratmeter, hvis du blot ønsker at give rummet en fornemmelse af mere luft.

Du kan eksempelvis hænge et stort vægspejl på en af væggene. Det vil give en illusion af, at rummet er større, end det egentlig er, da spejlet vil reflektere rummet, og få det til at virke større.

Hvis du ikke har noget ledigt vægplads, kan du evt. tage nogle af dine billeder eller malerier ned, og hænge et spejl i stedet. Du kan også integrere spejlet sammen med dine billeder eller malerier, hvis du er til den lidt mere utraditionelle indretningsstil.

Skab lys i rummet med et spejl

Naturligt sollys har en positiv effekt på næsten alt, da det både påvirker vores humør positivt og forbedrer helhedsindtrykket af et rum. Jo mere naturligt lys der er i et rum, jo bedre.

Med et spejl har du mulighed for at udnytte det naturlige lysindfald i et rum og derved få rummet til at fremstå endnu lysere.

Mange forskellige typer spejle

Hos Spejlbutikken.dk finder du DKs nok største udvalg af spejle online. Her kan du få både runde spejle, skulpturelle spejle, spejle med lys samt spejle i alle tænkelige størrelser.