Sådan bringer du liv i din indretning

Drømmer du også om de smukke hjem, du kan se i boligmagasiner, på de sociale medier og i boligprogrammer på TV? Og sukker du længe efter de evner indenfor indretning, som tilsyneladende alle andre har? Så er du ikke alene. Der er nemlig mange, der sender lange blikke efter andres hjem, når de skal skabe deres egen trygge og hyggelige base, som rummer af god atmosfære og skøn stemning.

Når du skal gøre kunsten efter, er der især én ting, som du bør vende dit blik mod – og det er planter.

Indret med smukke planter

Det kan virke en smule banalt.

Men når det kommer til planter, så er der tale om noget, der skaber liv og naturlighed i indretningen. Og det er noget, der gælder, hvad end der er tale om den lille kaktus på badeværelset eller den store stueplante. Begge bringer nemlig noget æstetisk og levende til rummene, og derfor kan de udføre den sidste og måske vigtigste detalje, når du gerne vil sætte prikken over i’et på den måde, du bor på.

Når du indretter dig med planter, bør du huske dem både inde og ude – alle steder skaber de nemlig liv og glæde.

Brug planteophæng både inde og ude

Især udendørs kan det være en fordel at gøre brug af planteophæng. På den måde kan du nemlig med selv den mindste altan pynte med planter og opleve den farverige verden og de skønne dufte, som floraen bidrager med. Sådanne er pladsbesparende og lader dig indrette steder, der ikke normalt er tilgængelige.

Indendørs kan planteophæng derfor også være givende. Du kan hænge dem i for eksempel et hjørne fra loftet og på den måde skabe en hyggelig oase. Eller du kan hænge dem på dine vægge og dermed sammensætte et helt kunstværk i sig selv med de mange abstrakte former.