4 gode grunde til at have et stoleunderlag

4 gode grunde til at have et stoleunderlag

Overvejer du at købe et stoleunderlag, men er du ikke sikker på, om det er det rette valg for dig? Inden du træffer en beslutning, er det en god idé, at du kender til alle fordelene ved et stoleunderlag. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om du skal købe et stoleunderlag eller ej. Læs med videre og find ud af alle fordelene ved at have et stoleunderlag.

Derfor bør du have et stoleunderlag

  • Vælg det perfekte stoleunderlag – Du har mulighed for at vælge mellem forskellige stoleunderlag, så du kan finde det helt perfekte til din stol samt dit kontor. Eksempelvis kan du vælge et stoleunderlag, der er forsynet med pigge. Det sikrer, at stolen ikke flytter sig eller glider. Ønsker du et stoleunderlag uden pigge, er det naturligvis også en mulighed. 
  • Find et stoleunderlag i en god størrelse – Ikke nok med at du kan få forskellige typer stoleunderlag, kan du også vælge stoleunderlag i flere størrelser. Har du et lille kontor, kan du blandt andet vælge en mindre variant.
  • Beskytter dine gulve på kontoret – Den helt åbenlyse årsag til at købe et stoleunderlag er, at det beskytter dine gulve på kontoret. Herved ender du ikke med at ridse gulvene på grund af, at du rykker stolen fra et sted til et andet. 

Brug et stoleunderlag på alle kontorer – Det betyder ikke så meget, hvilket kontor der er tale om, eller hvilket gulv der er på kontoret. Et stoleunderlag kan bruges på alle former for kontorer samt gulvtyper.