Det er vigtigt med flisesand af god kvalitet

Skal du have lagt en terrasse, en indkørsel eller andet i din have eller i dit sommerhus, så vil du helt sikkert gerne have det til at se godt ud. Til at kunne opnå det skal du blandt andet bruge flisesand af god kvalitet. Og så skal du også købe det et sted, hvor du ved at det hele er i orden.

Hvad er flisesand?

Det er faktisk noget, der har flere navne og betegnelse. Men generelt kan man sige, at flisesand er den slags sand du skal ligge under dine fliser, når du skal etablere en terrasse, en indkørsel, bare et generelt fliseområde eller nogen lignende. I virkeligheden er der rigtig mange projekter, hvor der skal bruge flisesand.

Flisesand kaldes også for fuge-sand, afretningssand, brolæggersand og måske flere andre ting. Formålet er at din belægning ligger godt fast, og i øvrigt kommer til at ligge pænt i mange år i fremtiden.

Flisesand fra Grat.dk

Via webshoppenGrat.dk, hvor du kan få alt til have og anlægsprojektet kan du erhverve dig flisesand der består af 0-4 mm sandkorn, som er super god til den bund under din belægning, og som skal lægges ovenpå stabilgrus. Det kan være under terrasser, i indkørsel og til gangstier eller til dine andre projekter i haven

Det er vigtigt med et kvalitetsprodukt

Det er måske fristende selv at anskaffe sig noget sand på den ene eller anden måde. Men det er faktisk super vigtigt, at få anskaffet flisesand af høj kvalitet, hvis du vil have et godt resultat. Et produkt i kvalitet er renset for småsten og urenheder, og så kommer dine fliser ganske enkelt til at ligge meget pænere.

Beregn let mængden af flisesand

Det kan være virkeligt svært at overskue hvor meget flisesand du skal bruge til dit projekt. Men heldigvis kan du via Grat.dk finde en mængdeberegner, der kan hjælpe dig.  Du skal selvfølgelig indtaste målene på du område du skal have udfyldt, der er allerede anlagt en spildmænge i beregningen i forhold til materialebrug, og så får du jo bare dit resultat leveret.

Om Grat.dk

Webshoppen Grat.dk er en shop med målsætningen om at være Danmarks største indenfor handler med sand, fliser, grus, granit, mørtel og lignende ting. Det er en shop med rødder januar 2016, og ligger i Vejle. Selve ordet Grat betyder skarp kant, og er ment som en kultur, der gennemsyrer virksomhedens DNA. For du får en skarp oplevelse, når du handler hos Grat.dk, både når det handler om pris og og kundeservice plus levering.

Leveringen er hurtig

Flisesand er jo noget rigtig tungt og meget besværligt materiale at transportere. Men når du bestiller hos Grat.dk får du det leveret i en big bag, så du derfra let kan benytte det. Der er altid levering med fragtmand inden for 1 til 3 dage, så du kan hurtigt komme videre med dit projekt. Men det er dog også muligt at afhente dit flisesand på en række adresser, hvis du ikke kan vente.