Guide: Design dit eget køkken

Drømmer du om at designe dit eget drømmekøkken, så er du på rette vej. Herunder guider vi dig nemlig igennem processen og hjælper dig til at komme i gang, så du så småt kan begynde med de første vigtige overvejelser!

Læg et budget

Først og fremmest er det vigtigt, at du lægger et budget, da både materialer og muligheder afhænger af, hvor mange penge, der er i budgettet. Måske I rigtig gerne vil have en køkkenø eller en bordplade i marmor og derfor finder ud af, at der er andre steder, hvor i skal spare. En rigtig god idé er også at gøre plads til pludselige overraskelser i budgettet, hellere for højt end for lavt budget.

Få professionel hjælp

En god idé er at få hjælp fra virksomheder, som er vant til at designe køkkener. hos AUBO og mange andre udbydere kan du eksempelvis få hjælp til at designe og tegne dit drømmekøkken. De forskellige selskaber, som står klar til at hjælpe, ved med sikkerhed, hvad der ser smart ud. De kan gennem smarte tegneprogrammer hjælpe dig med at skabe et køkken, som opfylder alle dine krav og behov. Ofte er det en uforpligtende samtale og helt gratis, og efter har du muligheden for at bestille dit eget drømmekøkken!

Hvilke behov skal køkkenet opfylde?

Dernæst skal I overveje, hvilke behov køkkenet skal opfylde. Skal køkkenet være funktionelt, moderne, stilrent, et samlepunkt eller andet? Skal der være plads til små børn? Hvilke ønsker har I til netop jeres køkken, så det bliver det perfekte sted for netop jer?

Få inspiration

Vi anbefaler varmt, at du henter en masse inspiration på nettet. Det kan nemlig være svært at se tingene for sig, såsom hvilke materialer og farver, som passer sammen. Gå eksempelvis ind på forskellige arkitekter, køkkenforhandlere eller køkkenkæder, hvor du kan se færdige resultater af, hvordan andre har sammensat et køkken.