Sådan optimerer du pladsen i garagen

Der er i dag mange af os, der værdsætter at have en garage. Og her er der ikke tale om en af de små af slagsen, hvor det knap er muligt at komme omring bilen. Det er derimod de større rum, hvor der også er plads til alt fra ungernes cykler og julepynten til værktøj og andet, som der ikke har sin faste plads inden for i hjemmet.

Med tiden kan det dog være svært at få plads til det hele i garagen – cykler, kummefryser, værktøj, havemøbler, grill og meget andet fylder.

Få mere plads

Og derfor kan det godt betale sig at optimere på pladsen i sin garage med garage indretning – netop så det bliver et praktisk opbevaringsrum, som det stadig er muligt at bruge. For det første bør du investere i nogle smalle reoler. Det kan for eksempel være pallereoler, som sagtens kan rumme alverdens ting og sager.

For at holde de mange hylder og reoler ryddelige at se på, bør du også finde nogle gode, kraftige kasser gerne af plast, så de ikke tager skade af for eksempel fugt. Disse kan du fylde alt det i, som du ikke har plads til inde i hjemmet. Og på dine hylder kan du så organisere de mange kasser og skabe et godt overblik.

Brug kasser af plast

For dig handler det blot om at finde nogle gode kasser i en størrelse, der synes brugbar. Det er ærgerligt at finde nogle kasser, der r alt for små, så der ikke kan komme lag på. Det giver nemlig et rodet udtryk, og det kan være svært at holde indholdet rent. Samtidig bør de heller ikke være for store til for eksempel søm og skruer, da der så bare skabes et uoverskueligt kaos nede i kassen.

Det er derfor en balancegang mellem store og små kasser.