Dette trick sikrer dig ufatteligt billige lamper

Når der laves udstillinger i lampebutikker eller lignende, så betegnes lamperne som brugte og dermed sælges de naturligvis ikke i butikken som nye. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, når kollektionsprodukter f.eks. udgår, men hvad sker der så med de varer, som ikke kan sælges? Bliver de bare smidt ud?

Nej det gør de heldigvis ikke

Kan en lampe ny og brugt samtidig?

Der findes steder på nettet, hvor disse lamper bliver sat til salg. Det er ikke bare en god solidarisk genbrugstanke, det betyder også at de ”aflagte” lamper pludselig koster under halvdele af hvad de kostede fra nye – selvom de ikke er brugt ret meget. Så hvor en designerlampe let kan komme til at koste en mindre formue, kan man nu købe lamper til outlet priser. Man kan ofte spare op til 80%, men det giver sig selv, at der ikke er ubegrænset lager. Derfor gælder det også om at være hurtigt ude, for med så lave priser, kan der godt være mange om buddet. Det er derfor en god idé jævnligt at holde øje online, så man ikke går glip af de bedste varer.

Man kan ofte finde noget til enhver smag

Hvad end det er en ny lampe til at hænge over spisebordet, eller om man er på jagt efter en læselampe til lænestolen, så kan det godt betale sig at gå lidt i researchmode.

Det bedste af det hele er, at den her slags second-hand salg ikke kun begrænser sig til lamper. Der er mange forskellige kategorier, hvor man kan finde mange forskellige ting. Det kan være alt fra legetøj til cremer og holder man tungen lige i munden, kan man, også på disse produkter, spare op til 80%. Så hvis man gerne vil spare lidt på de næste husindkøb, så overvej at købe dine ting som second-hand.