En road-trip rundt i dit eget land vil sikkert overraske dig

Danmark er kendt for ’hygge’. Udover det, er der ikke mange mennesker i Danmark, der mener, at den danske natur er noget at råbe hurra for. Hvis du er en af dem, der synes, at den danske natur er kedelig, er det måske på tide, at du undersøger dit eget land lidt nærmere.

 

Du bør tage på road trip i Danmark for at lære noget mere om dit eget land. Landet har et lille areal, men utrolig meget at byde på. Den danske natur er spækket med store og smukke skove, massevis af strande og lange kyster og ikke mindst smuk arkitektur. Og det er alt sammen inden for samme land. Ja, endda dit land.

 

Derfor skal du tage på road trip i Danmark

 

I stedet for at døje med flybilletter, hotelbooking og taxa til lufthavnen, så pak i stedet tasken med de mest nødvendige ting og et par genopladelige batterier. Smid tasken i bilen – så nemt er det. Du kan gøre det i din sommerferie. Start fra din bolig og bevæg dig rundt i landet. Tag dig god tid til at se de forskellige byer. Hvis du godt kan lide at gå længere ture og vandre, kan du planlægge efter det. Du kan helt selv bestemme turens gang.

 

Det er en god idé at gøre mange stop på vejen. Hvis du har venner eller familie, som bor langt væk, kan du aftale at komme på besøg hos dem i løbet af turen. De har sikkert en madras til rådighed, så du ikke behøver sove på hotel eller i bilen.

Kør forbi Møns Klint, tag nordpå mod smukke Tisvilde, tag til Skagen og spis østers. Danmark er åben – det kræver bare, at du griber rattet – og muligheden.