Har du oplevet, at en ferie har givet dig boliginspiration?

Hvad end jeres ferie har foregået enten sydpå eller derimod i et sommerhus et sted i Danmark, er der måske mulighed for, at den på en eller anden vis har inspireret jer til noget. Ferier sydpå kan måske give inspiration til madlavning i hverdagen, hvis der for eksempelvis er en bestemt type mad, som spises i et bestemt land. Stof og tekstiler kan også være noget, der kan have inspireret dig eller jeres familie til at definere en bestemt tøjstil eller lignende. Det kan også være, at I på en ferie har været fascineret af en bestemt boligindretning, såsom eksempelvis møbler.

Når forskellige kulturer kan inspirere på forskelligvis

Lad os fortsætte i eksemplet med boliginspiration. Hvis du eksempelvis har været i et land som Egypten, så kan det være, at deres boligindretning har givet dig eller jer som familie nogle idéer til, hvilke møbler som skal købes til jeres nye bolig. Hvis I for eksempel er på udkig efter et spisebord til jeres behov, men I måske har svært ved at finde det rette, hvorfor så ikke indtænke inspiration eller elementer fra ferier, I har været på? Det kan siges både at være en måde, hvorpå eksempelvis boligindretning fra forskellige kulturer kan blandes og mixes. Det kan også være en oplagt måde at forevige minder fra ferier på.

Inspiration ude, køb hjemme

Fremover kan det måske være en oplagt mulighed at tage billeder eller notere ned, hvad I finder interessant på jeres ferie. Så kan de tanker og overvejelser indgå i jeres næste køb. Det er måske ikke alle møbler, som kan købes på en ferie og transporteres hjem til, hvor I bor. Hvis det er et spisebord, I mangler, kan størrelsen og vægten selvfølgelig have noget at sige. Men inspirationen kan indgå i jeres udkig på et spisebord, så I får opfyldt jeres behov.