Sådan indretter du børne-drømmeværelset

Hvis børneværelserne i dit hjem mest af alt også bare ligner et opbevaringsrum til legetøj med en seng – så er du slet ikke alene. For hvis jeres familie er som de fleste, så er det slet ikke bliver børneværelset slet ikke brugt til at lege i.

Det er nemlig ikke bare sådan lige at indrette et børneværelse. Der er nemlig store krav til både opbevaring og funktionalitet. Og så er det hurtigt man glemmer den der hygge som gør at børnene så også har lyst til at være på deres egne værelser. Du kan dog med et par simple trick, skabe et børneværelse som dit barn vil elske.

Inddrag dit barn i indretningen

Ja det kan godt være, at du har en stor plan for hvordan indretningen skal se ud i hele hjemmet. Men hvis du for alvor gerne vil skabe et børneværelse som dit barn vil elske, så er det en god idé at inkludere dit barn i indretningen. Og det kan man gøre på mange måder.

Du kan for eksempel udvælge et par flotte farver til væggen på forhånd og så lade dit barn vælge i mellem dem. På den måde inkludere du dit barn uden at indretningen stikker helt af.

Bruge hele rummet – også højden

En anden meget vigtig ting er, at værelset også skal indeholde alle de aktiviteter dit barn kan lide. Hvis pladsen på værelset er knap, så kan det være en god idé at finde møbler der har flere funktioner end bare en enkelt. Sengen kan eksempelvis skiftes ud med en loft-seng hvor der er god plads nedenunder.

Hvis du mangler inspiration så Find møbler til børneværelset her. Alt efter hvor gammelt dit barn er kan I jo sætte jer sammen og browse børnemøbler online. Det er både en god måde at hygge sammen på og finde noget dit barn virkelig kan lide.